Malignaggi šokirao izjavom: Nokautirat ću Lobova, a onda mu se u ringu pomokriti u usta

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.05.2019 13:13h Autor:

Paulie Malignaggi i Artem Lobov

Konferencija za medije Pauliea Malignaggia i Artema Lobova bila je žestoka koliko jedno takvo događanje može biti. No, nekoliko puta sve je prešlo razinu dobrog ukusa. Posebno je šokirao Malignaggi, jednom izjavom koja nikako ne ide uz bivšeg svjetskog prvaka.

Gomila trash talka izrečena je tijekom ove konferencije za medije, a više puta je gotovo došlo do obračuna već na pozornici. Ova dvojica uistinu se ne vole, čemu najbolje svjedoče izjave jednog i drugog. No, neke su ipak otišle preko granice nečega što na kraju mora ostati u okviru sporta. Posebno je šokirala jedna izjava Pauliea Malignaggia sa samog kraja njegovog obraćanja.

“Zašto jedeš šamare? Zašto dozvoljavaš ljudima da te toliko šamaraju?”, upitao je Malignaggi Lobova, na što mu je ovaj rekao neka ga proba udariti sada. Ustao se Artem i krenuo, a malo je nedostajalo da ga Malignaggi udari mikrofonom po glavi. Ipak, uspjeli su ih razdvojiti, Artem je ponovno sjeo na svoje mjesto, a Paulie je nastavio monolog.

“Nikad nisam bio neki udarač, ali kroz trening za ovaj meč sam primijetio kako itekako mogu udariti. Pogledajte facu ovog tipa. Još uvijek je otekao od udaraca koje prima i to mu neće nikad splasnuti. Ja dobro izgledam, uvijek sam dobro izgledao i izgledat ću. Ja sam bio svjetski prvak, a ovaj tip kroz cijelu karijeru nije ništa više od vreće za udaranje”, govorio je dalje Paulie, dok je Lobov cijelo vrijeme nešto dobacivao. Malignaggi mu je govorio da prestane, jer nije gotovo ništa rekao dok je imao mikrofon u svojoj ruci. Ipak, ono najvažnije rekao je malo kasnije.

“Čim je sparing s Conorom završio, prva osoba koja je došla i pop**ila mi bio je ovaj tu tip. Došao je sav oduševljen i govorio mi kako sam bio fantastičan. Ja nemam razloga lagati jer se nikoga ne bojim. Čovjek laže kad je u strahu. Reći ću vam sada istinu. Idući mjesec bacit ću ovog tipa u komu. Ti si govno i tako ću se prema tebi ponašati. Kad budeš na podu ću pljunuti na tebe. Izvadit ću onu stvar i pomokriti se po tebi. Urinirati ću ti u tvoja krezuba usta”, poručio je Paulie rječnikom koji nikako ne pristajem bivšem svjetskom prvaku u boksu. Nakon toga je Malignaggi završio svoj dio obraćanja medijima.

Meč je na rasporedu 22. lipnja, a BKFC se ovog puta odlučio upustiti u PPV. Onda je jasno kako je s nekim stvarima potrebno otići preko granice, da bi se osigurala zainteresiranost, a time i veća prodaja. No, svjetska borilačka javnost smatra kako je ovo ipak previše, posebno za jednog bivšeg svjetskog prvaka u plemenitoj disciplini.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI