Maldonado nakon borbe s Fedorom: Suci su vidjeli borbu drugačije nego svi ostali

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.06.2016 20:10h Autor:

Fedor vs. Maldonado

Fabio Maldonado iznio je svoje viđenje borbe protiv Fedora Emelianenka, u kojoj je doživio poraz većinskom odlukom sudaca.

Mnogi smatraju kako je Rus poguran od strane sudaca te da je borba trebala biti neodlučena, a Brazilac je čak drugačijeg stava, on misli kako je trebao biti pobjednik te borbe.

“Imam maksimalan respekt prema Fedoru, i jedan je od najugodnijih boraca koje sam upoznao u životu te sam jako sretan što sam se borio u Rusiji protiv njega. No, ja sam dobio ovu borbu, zar ne? Treću rundu nije dobio, a i da je, u najboljem slučaju može biti neodlučeno. Suci su vidjeli što nije nitko osim njih. On je bio bolji u drugoj rundi, no nikako 10-8, dok je prva runda bez sumnje trebala biti 10-8 za mene”, rekao je.

Ipak je dodao i lijepih riječi o Fedoru i njegovim vještinama, zbog kojih mu borba nikako nije bila laka, posebnu u drugoj rundi, gdje je primio podosta teških udaraca.

“Padao je par puta, par puta je umalo došlo do prekida, svi znaju da je to 10-8, pa možda čak i 10-7. Istina, na početku me pribio uz ogradu, no to je bilo samo zato što sam htio da me napadne. No, moram mu priznati kako se par puta vratio, pa čak i kad je bio uzdrman ga nije bilo lako uhvatiti te je i dalje udarao. Ljudi moji, nevjerojatno jak čovjek, a kako udara. Svaki direkt me je bio uzdrmao.”

Uistinu, nakon jučerašnje borbe čuli smo podosta različitih stavova, a čini se da će još neko vrijeme ova borba biti aktualna. Fedor je opet hit, pa makar to bilo i u situaciji gdje je pružio jedan od najlošijih nastupa u karijeri.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI