Magalhaes na eBayu ponudio svoj M-1 pojas za devet centi

Ostale vijesti 15.05.2012 07:02h Autor:

Vinny Magalhaes

Brazilski borac Vinny Magalhaes donio je mnogo problema svojo bivšoj promotorskoj kući M-1 Globalu nakon što su mu oni stvarali probleme pri nastavku karijere te sada čeka do ljeta da postane potpuno slobodan borac.

Magalhaes se zaista potrudio baciti negativno svjetlo na svoje bivše poslodavce, a to je i poprilično uspio, pogotovo svojim posljednjim potezom kada je svoj pojas M-1 prvaka ponudio na prodaju preko poznate aukcijske stranice eBay.

“Pojas prvaka mi više apsolutno ništa ne vrijedi, pa nema razloga da ne probam malo dodatno zaraditi”, napisao je na svom Twitter profilu, a preko iste društvene mreže pozvao je i svog bivšeg šefa Evgenija Kogana da se uključi u aukciju ako želi pojas natrag.

Početna cijena po kojoj se pojas prodavao bila je samo devet američkih centi, no cijena je vrlo brzo otišla u nebesa te stigla do 99.999 dolara. Vinny je najavio da ukoliko pojas postigne cijenu od 150.000 dolara da će deset posto donirati u humanitarne svrhe.

No, čini se da se u međuvremenu nešto dogodilo jer aukcija za pojas je zatvorena, ali s obzirom da je Vinny vrlo aktivan na MMA forumima, vjerojatno ćemo ubrzo saznati razlog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI