MacDonald: Do kraja godine ću imati dva Bellatorova pojasa, UFC je gadno pogriješio

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.05.2017 10:42h Autor:

Rory MacDonald

Rory MacDonald je proteklog vikenda u Londonu odradio savršen debi u svojoj novoj promociji Bellatoru. Bez ikakvih problema je svladao jednog od top boraca svijeta u velter diviziji Paula Daleyja dovršivši posao gušenjem u drugoj rundi. Kanađanin je bio toliko dominantan da čitav dovoboj prema vlastitom priznanju nije dobio niti jedan jedini udarac. I to na gostujućem terenu u Engleskoj…

Kada takav debi usporedite s onim Bensona Hendersona ili drugih UFC zvijezda koje su iz UFC-ovog kaveza “pretrčali” u onaj Bellatorov, onda je jasno zašto se MacDonalda smatra najboljom i najozbiljnijom kupnjom Scotta Cokera do sada. S tim se slaže i MacDonald koji je poslao poruku bivšim poslodavcima: “fulali ste jer ste me olako pustili da odem”.

“Mislim da sam ovom predstavom otvorio oči mnogima, pa čak i menadžerima  u UFC-u koji su sada svjesni greške. No, sada sam u cipelama u kojima jesam i nastavit ću svoje putovanje na način na koji sam se borio u petak. Vidjet ćemo što će se dogoditi kod sljedećih pregovara. Ali trenutačno sam vrlo sretan u Bellatoru i nadam se da su oni sretni sa mnom. Predviđam dugačak i kvalitetan odnos s Bellatorom”, rekao je u ponedjeljak MacDonald gostujući u emisiji “The MMA Hour”.

“Možda bi UFC mogao biti malo pažljiviji i ne dopustiti da im borci tako lako uspiju otići. I zato moraju shvaćati da borci ne mogu u svakom meču pružiti najbolje od sebe. Morate nekada dozvoliti nastupe koji nisu na razini onoga što borac inače pruža. Smatram da su definitivno zabrljali kada su me pustili da odem. To je njihov propust, a Bellatorov dobitak, razumijete?”, dodao je Kanađanin.

Dvije titule u Bellatoru

MacDonad planira do kraja godine odraditi još dva dvoboja u Bellatoru, a oba bi za ulog imali pojas prvaka. Najprije bi se posvetio velter kategoriji gdje već na jesen želi preuzeti tron, a nakon toga je na redu divizija do 84 kile.

“Želim do kraja godine imati oba pojasa”, poručio je MacDonald dodavši da je sve vezano za njegovu novu promociju i nastup u Londonu bilo savršeno!

“Sve je bilo perfektno i sve je teklo glatko. Jako sam zadovoljan”, zaključio je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI