MacDonald će kroz Grand Prix braniti titulu, pojas bi mogao promijeniti vlasnika više puta!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.07.2018 12:11h Autor:

Douglas Lima i Rory MacDonald

Nakon što smo ovog tjedna saznali osnovne informacije o Bellatorovom Grand Prixu u velter kategoriji, vijesti koje su u srijedu objavljene u američkim medijima nam daju do znanja da ćemo gledat uistinu zanimljiv turnir.

Najprije je objavljeno kako će i Paul Daley biti dio turnira kao njegov deseti sudionik, a da bi se već u prvom meču trebao sučeliti sa svojim najvećim rivalom i sunarodnjakom Michaelom Pageom.

No, tu dobrim informacijama nije kraj. ESPN-ov novinar Brett Okamoto je razgovarao s predsjednikom Bellatora Scottom Cokerom, a ovaj mu je otkrio kako će pojas prvaka u velter kategoriji, koji trenutačno u svom vlasništu ima Rory MacDonald biti ulog čitavog turnira. Ali i da će MacDonald u svakom meču tijekom turnira braniti svoju titulu što bi značilo da bio pojas u teoriji mogao promijeniti vlasnika više od jednom tijekom Grand Prixa.

Nadalje, svaki meč u turniru će se održavati u formatu od pet rundi po pet minuta, a ne 3×5, kako je bio slučaj s teškaškim turnirom koji i dalje traje.

Popis sudionika Grand Prixa u velter kategoriji sadrži ova imena: Rory MacDonald, Douglas Lima, Andrey Koreshkov, Lorenz Larkin, Ed Ruth, Jon Fitch, Neiman Gracie, Yaroslav Amosov, Michael Page i Paul Daley.

“Ovo zaista jest najbolji velter turnir na svijetu  jer mi imamo najbolje borce u velter kategoriji od bilo koga. Mi imamo najbolje velteraše u odnosu na sve druge organizacije”, izjavio je Coker za ESPN.

Turnir će otvoriti treći meč između dva bivša prvaka Andreya Koreshkova i Douglasa Lime, koji je planiran za 29. rujan.

Coker je organizacijom ovog Grand Prixa u velter kategoriji još jednom pokazao koliko je talentiran kao borilački promotor. U nedostatku rostera koji mogu parirati onim UFC-ovim, Coker se okrenuo već prokušanim rješenjima iz Strikeforcea koja će ponovno pomrsiti planove Dani Whiteu i elitnoj promociji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI