M-1 Monsona nazvao “američkim herojem”, Miletich kaže da nije niti blizu

Ostale vijesti 28.10.2011 08:28h Autor:

Jeff Monson

M-1 Global je u promo videu uoči borbe Monson vs. Fedor, Emelianenkovog protivnika nazvao “američkim herojem”.

Točnije, bivšeg UFC-ovog borac su opisali kao “američkog heroja koji je pobijedio mnoge slavne borce i sada ide na Fedora”.

S obzirom da je Monson veliki anarhisti i kritičar američke vanjske politike, odmah se oglasio njegov ljuti neprijatelj, također bivši UFC-ovac, Pat Miletich. Dvojac je nedavno imao žestoku svađu preko Twittera, a nakon “anti-američkih” izjava Monsona, Miletich je toliko izbio živce da je svom sunarodnjaku poručio da se iseli iz države.

“Jeff i ja smo imali nekoliko ratova oko politike. Možda je iz nekog stranog kuta gledanja on američki heroj, no iz američkog kuta gledanja, on je daleko od toga. Nekome tko zdravo razmišlja, Monson ne može biti niti u primislima kada se govori o tom izrazu”, izjavio je Miletich za FCFighter.

“Jeff Monson je svojim izjavama, dapače, potvrdio da se radi o čistom anti-Amerikancu”, dodaje član UFC-ove Kuće slavnih i objašnjava:

“Siguran sam da se radi o promociji borbe. Ruska i svjetska legenda kao što je Fedor bori se protiv američkog borca. Ako se radi o marketingu, onda mogu razumjeti ovu kvalifikaciju.”

Upitan o sportskom dijelu priče, Miletich je prilično siguran kako će se poznati grappler suprotstaviti Rusu.

“Mislim da će ga pokušati srušiti i ležati na njemu. Fedor se do sada nikada nije zapravo susreo s ovakvim tipom borca. U svakom meču ide naprijed, stoga smatram da će pokušati spriječiti rušenja i da će prisiliti Monsona na stand up rat. Da se kladim, kladio bih se na Fedora”, poručuje Miletich.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI