M-1 dobio tužbu protiv svog borca i 500.000 eura

Ostale vijesti 25.03.2012 09:57h Autor:

M-1 Global logo

M-1 Global na glasu je kao promocijska organizacija koja iznimno štiti svoja prava, a to su i još jednom potvrdili nakon što su na nizozemskom sudu tužili svog borca koji je prekršio njihov ugovor, a ovog tjedna sud je i donio presudu te dao za pravo M-1.

Vyacheslav Vasilevsky oglušio se o neke odredbe u ugovoru koji je imao s M-1 Globalom te je odlučio mimo njihove dozvole prihvatiti ponudu da se bori u Bellator organizaciji. Prema svemu sudeći, to mu je bila prilično loša odluka. Osim što će M-1 morati platiti odštetu, ugovor koji je prvotno virjednio do sredine 2013. godine između te dvije strane ponovno je aktivan.

Sam Kardan, menadžer Vasilevskyog, pravda svog borca da nije bio svjestan da prihvaćanjem ponude Bellatora krši određene stavke u ugovoru te da ga nitko o tome nije ni obavijestio, pa stoga ovu odluku ne smatraju pravednom.

“Kad je Bellator s njime potpisao ugovor u studenom tražili smo kopiju ugovora od M-1 Globala, a vjerujem da je to učinio i Bellator. Da su dobili kopiju ugovora, vjerujem da Bellator ne bi ni potpisao ugovor s njime”, rekao je Kardan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI