Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
M-1 danas gostuje u Americi uz međusobnu borbu dvojca koji zajedno ima 450 odrađenih MMA borbi | Fight Site

M-1 danas gostuje u Americi uz međusobnu borbu dvojca koji zajedno ima 450 odrađenih MMA borbi

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.04.2019 10:50h Autor:

Ritch vs. Fulton

Posebna vrsta spektakla i meč za MMA sladokusce. Tako najbolje možemo opisati ono što će ruska M-1 promocija danas prezentirati u Kaliforniji. Jedan protiv drugog sučeliti će se dva borca s najviše odrađenih borbi u MMA povijesti. To su Shannon Ritch i Travis Fulton.

Čovjek zvan MMA se ne predaje! Ukoliko ne znate tko je Travis Fulton, najbolje je da provjerite gore podijeljenu kolumnu i saznate sve o karijeri ove osebujne sportske/borilačke ličnosti. Čovjek je to koji drži veliki broj rekorda profesionalne slobodne borbe, a još uvijek ne staje. S 41 godinom na leđima i 319 odrađenih profesionalnih MMA borbi, uz pedesetak boks mečeva, ovaj heroj nastupa i dalje. Danas će to napraviti u ruskoj M-1 promociji, gdje ga čeka Shannon Ritch.

Ritch je priča sliča Fultonovoj. Za ovog borca se često piše kako ima oko 120 MMA pobjeda, no Sherdog, Tapology i Wikipedia su svi otprilike na istoj brojci, i kažu kako mu je omjer 57-84. No, osim toga se može pohvaliti velikim brojem nastupa u grapplingu te u bareknuckle boksu. Upravo u bareknuckleu je imao svoj posljednji nastup i to prije dva mjeseca. Upisao je pobjedu već u prvoj minuti.

M-1 je za ovu priredbu angažirao Paige VanZant kao komentatoricu, a sve je dogovoreno i s UFC Fight Passom koji će raditi prijenos borbi.

Koliko god vam se ovo činilo “trash”, ovo je zapravo borba koja će nas barem na kratko vratiti u ono vrijeme kad je MMA bio sport koji se tek probija, zabava za ljude koji traže nešto novo i gdje su borci nastupali prije svega iz ljubavi prema borbi. Travis Fulton bi po mnogima bio anti-heroj MMA svijeta, no to nikako nije točno. On je pravi heroj svih koji su MMA prihvatili kao dio svoje svakodnevice. I radosni smo što se i dalje ne predaje. Ništa puno drugačije nije niti sa Shannonom Ritchem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI