Ludilo za King Moom: Žele ga Bellator i SFL

Ostale vijesti 31.03.2012 18:14h Autor:

Mo Lawal i Mike Whitehead

Čini se kako Muhammed Lawal neće biti dugo bez posla. Danas su se, naime, oglasili čelnici Bellatora i indijske promocije Super Fight Leaguea izrazivši interes za ovog “najurenog” Strikeforceovog borca. Ova vijest zapravo i ne čudi s obzirom na kvalitetu King Moa.

Prvi se javio direktor Bellatora, Bjorn Rebney, koji je u intervjuu za MMAFighting izjavio:

“On je tako talentiran borac i posjeduje toliku kvalitetu da bi je se moglo ignorirati. Dakako, očito da postoje određene rupe koji su neki od njegovih protivnika iskoristili , no radi se o nevjerojatnom sportašu, talentiranom borci u karizmatičnoj osobi. Pogledajte samo što je sve uspio već ostvariti u karijeri. Da, definitivno bih volio razgovarati s njim i očekujem da ćemo se uskoro naći.”

Ništa manje epiteta na račun King Moa nije sasuo niti direktor SFL-a, Ken Pavia…

“Osjećam veliko poštovanje prema Lawalu. On je istinski talent i osoba koja vrlo inteligentno pristupa ovom sportu. Najvažnije od svega jest da se radi i o poslu u kojem morate zabaviti mase. Ne treba posebno naglašavati da bi SFL u svojim redovima volio imati Lawala. Ulinit ćemo sve da to učinimo mogućim.”

Jedan od problema za obje promocije bit će i taj što je Lawal suspendiran do rujna zbog zloupotrebe dopinga. Drugi problem bi mogao biti i taj što bi mu Dana White mogao oprostiti nestašluk sada kada vidi koliki interes vlada za ovog bivšeg Strikeforceovog prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI