Luda ideja iz Bellatora: Coker sređuje meč Fedor VS Couture?!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.09.2014 10:03h Autor:

Couture i Fedor

Sredinom kolovoza jedan od najpoznatijih američkih MMA boraca svih vremena, Randy Couture, osvrnuo se na određene priče kako je moguće da se održi meč između njega i legendarnog Fedora Emelianenka.

Tada priča nije išla u smjeru održavanja MMA borbe, već okršaja u grappling meču na Metamorisovom eventu, a čini se da je ta ideja zaintrigirala nedavno ustoličenog šefa Bellatora Scotta Cokera.

On je već jednom uspio sklopiti ugovor s ruskim borcem kad je bio čelni čovjek Strikeforcea, pa se očito nada da bi upravo on mogao biti i taj koji će ostvariti veliku želju o povratku Fedora u akciju nakon umirovljenja prije dvije godine.

"Ono što mogu reći je samo da razgovaramo s M-1. To je definitivno meč koji bih ja osobno htio vidjeti, ali ne znam hoće li se ikad održati. Couture sad, uostalom, sudjeluje u natjecanju Ples sa zvijezdama, nisam siguran je li spreman društvo tako lijepih djevojaka napustiti zbog borbe s Fedorom. Moramo popričati s njim i vidjeti što on o tome misli", rekao je Coker.

Ako se Couture bude držao prošlomjesečne izjave, onda je meč s Fedorom nešto što ga definitivno zanima… "Bilo bi to prilično zanimljivo, pogotovo ako bih imao dovoljno vremena za povratak u staru formu. Moglo bi to biti zabavno. Nisam jedino siguran u kakvom je stanju Fedor s obzirom na to da je u mirovini, ali ja nemam ništa protiv te borbe", rekao je Randy nedavno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI