“Lombardu treba dati popravni”

Ostale vijesti 02.08.2012 09:00h Autor:

Hector Lombard

 

Debi Hectora Lombarda u UFC-u proglašen je gotovo jednoglasno jednim od najvećih razočarenja u povijesti američke MMA promocije. Čovjek za kojeg se vjerovalo da je legitimni izazivač i vjerojatno jedini koji može srušiti Andersona Silvu je potpuno razočarao. U našoj posljednjoj anketi pitali smo vas “Što bi savjetovali Lombardu za nastavak karijere?”

Većina posjetitelja Fight Sitea, njih 44 posto, bi Lombardu dali savjet da “bude uporan i ne odustane od cilja, a to je napad na Andersona”. Sljedeći najpopularniji odgovor je bio “borba protiv Chaela Sonnena”, za njega se odlučilo 20 posto, dok tek 13 posto smatra da bi se Lombard trebao preseliti u velter kategoriju i tamo potražiti sreću.

Dva najmanje popularna odabira bili su “Vrati se u Bellator” (12%) i “Bori se protiv Marka Munoza” (11%).

Prema vašim odgovorima jasno je da bi donedavnom prvaku Bellatora trebalo pružiti još jednu priliku i tek onda suditi o njegovim kvalitetama. Dolazak u UFC nije mala stvar, a probleme na startu karijere u najjačoj svjetskoj MMA promociji imali su i borci poput Shoguna Rue, Brocka Lesnara ili Jakea Shieldsa…

Zahvaljujemo Vam na glasovima i ovim putem najavljujemo sljedeću anketu Fight Sitea.

Što mislite o povratku Ronde Rousey?
  • Bilo je i vrijeme... x 439 puta50%
  • Bolje da se ne vraća, opet će dobiti batine x 160 puta18%
  • Treba se vratiti, ali protiv Cris Cyborg x 160 puta18%
  • Tko je Ronda Rousey? x 115 puta13%

Ukupno glasano: 874 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI