Lima prokomentirao sučeljavanje s Roryem: Izgledao je kao da mi želi prodati Ipad

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.09.2017 21:04h Autor:

Douglas Lima i Rory MacDonald

Na Bellator 183 eventu, po prvi puta su sučeljeni Douglas Lima i Rory MacDonald i to je izgledalo podosta čudno jer nitko nije došao razdvojiti borce, dok niti jedan od njih nije htio prvi odmaknuti pogled.

Jimmy Smith je prvo uzeo izjave od boraca, nakon čega se odmaknuo i prepustio im sučeljavanje. MacDonald je prije toga najavio kako dolazi ozlijediti Limu te je rekao kako je gledao borbu Daleya i Larkina u kojoj je vidio neke stvari. Usporedio je Limine borbe protiv obojice te svoju protiv Daleya, u kojoj je podosta lako slavio. Rekao je kako borci u Bellatoru nisu njegov nivo te da će u siječnju, osvajanjem pojasa, to i dokazati.

Lima nije bio od previše riječi, no to je njegov stil. Brazilac je jedan od onih boraca koji svoje govori u kavezu, no ipak je prokomentirao situaciju sa sučeljavanja.

“Bilo je malo čudno, ali sve je to dio posla. Odmakli su se od nas i mi smo tamo samo stajali. Ja nisam htio biti prvi koji će odmaknuti pogled. Sve je to dio posla, borba je podosta daleko i biti će još sučeljavanja, pa mi je drago da smo odradili prvo. Jedino je to čudna situacija, inače netko dođe i razdvoji borce, a ovdje su nas samo ostavili.”

Nakon uvjerljive pobjede Lime nad Larkinom, ovo je svakako borca koju će fanovi željno iščekivati, a do nje ćemo sigurno pogledati još nekoliko sučeljavanja i poslušati par izjava boraca.

“Mislim kako sam izgledao bolje nego on, čak mi se činilo kao da mi želi prodati Ipad”, uz smijeh je na kraju rekao prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI