Lijepa Slavonka ruši dizačke rekorde (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.02.2015 18:46h Autor:

Milijana De Mori

Milijana De Mori Vojnović srušila je hrvatski rekord u powerliftingu podigavši kombinirano preko 300 kilograma. Ova lijepa Slavonka iza sebe ima dugi niz sportskih uspjeha, a udana je za perspektivnog boksača.

307.5 kilograma kombinirano (čučanj 112.5, klupa 70, "mrtvo" dizanje 125) podigla je Milijana De Mori Vojnović, rođena Požežanka. Time je za čak 27 kilograma nadmašila drugoplasiranu natjecateljicu, na prvenstvu Hrvatske koje se održalo u Virovitici. Ujedno, Milijana je oborila i hrvatski rekord.

Inače, ova lijepa djevojka 2004. godine je bila prvakinja Hrvatske u kickboxingu, a udana je za perspektivnog australskog boksača Marka De Morija, s kojim živi u Splitu. Mark ima skor 28-1 i prema stranici Boxrec je 88. teškaš svijeta. 

Milijana inače ima samo 55 kilograma, a powerliftingom se bavi tek nešto više od godinu dana. Ono čime se također istiće je vrlo atraktivan izgled, a ispod teksta vam donosimo prilog koji je s njom, povodom osvajanja ovog naslova, napravila splitska Mreža TV.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI