Lijepa Brittney: UFC! Oh da, rock and roll!

Ostale vijesti 26.11.2011 10:54h Autor:

Brittney Palmer

Brittney Palmer je u razgovoru za MMAWeekly izrazila oduševljenje činjenicom da je ponovno dio UFC-a.

Podsjećamo, nakon prilično turbulentnog odnosa s američkom MMA promocijom, Palmer je najprije dobila otkaz prije nekoliko mjeseci, da bi joj Dana White nedavno vratio njezin stari posao.

Ona tvrdi da se radilo o iznenađenju i da niti sama nije znala da će ponovno raditi kao ring djevojka.

“To mi je bio šok kao i svima drugima. Jednog jutra sam se probudila i vidjela sam da imam nekoliko tisuća novih sljedbenika. Pogledala sam od kuda svi dolaze, a tek sam onda shvatila poruku Dane Whitea. O da, rock and roll”, kaže lijepa Brittney koji je u međuvremenu pokušala gurati slikarsku karijeru.  Čini se kako joj je ipak puno bolje biti ring djevojka…

“Uzbuđena sam i nabrijana jer sam se vratila. No, ja zapravo nikada nisam niti otišla nigdje. Bila je to samo svojevrsna pauza kako bi otišla u školu. Znala sam da ću se vratiti, no nisam znala kada. Čini se se povratak dogodio ranije nego što sam očekivala”, tvrdi Brittney.

Ipak, razlaz s UFC-om nije bio baš tako bajan kako ga ona pokušava opisati. Za potrebe medija situacija se malo uljepšala i “frizirala”. U svakom slučaju, UFC-ovi fanovi su zadovoljni jer ćemo ponovno uživati u ovoj ljepotici pored UFC kaveza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI