Lijepa Bellatorova prvakinja potrgala ligamente, promocija plaća operaciju!

Ostale vijesti 29.10.2011 16:43h Autor:

Zoila Gurgel

Lijepa Bellatorova prvakinja, Zoila Gurgel, je na treningu zadobila tešku ozljedu ligamenta koljena, no to nisu bile najgore vijesti za ovu sportašicu. Nakon pregleda i naputka doktora da koljeno treba operativni zahvat, Gurgel je shvatila takvu operaciju ne pokriva zdravstveno osiguranje, a da si ona trenutačno ne može priuštiti plaćanje iste.

Jučer se oglasio Bellatorov direktor Bjorn Rebney otkrivši kako će trenutačno druga najjača svjetska MMA promocija pokriti troškove operativnog zahvata. No, upozorio je da takve stvari “ne idu preko noći da da treba vremena za papirologiju”.

“Odmah smo rekli da ćemo platiti operaciju. Bio sam sportaš na fakultetu i znam kako je teško biti povrijeđen. Razumijem da se sportaši žele što prije podvrgnuti operaciji kako bi mogli krenuti s rehabilitacijom, a zatim i nastavkom karijere. To je jasno”, objašnjava Rebney i dodaje:

“No, ja sam objasnio Zoili da ovakve stvari ne idu preko noći. Platit ćemo operaciju koja će se pokriti iz osiguranja, ali se prvo trebaju popuniti neki papiri i obrasci. Ovo se ne može srediti za jedan dva, tri dana. Radi se o procesu, a ona mora udahnuti i smiriti se.”

Rebney smatra da je bitnije kvalitetno odraditi operativni zahvat, a zatim i rehabilitaciju kako bi se Gurgel mogla vratiti u kavez.

“Moramo napraviti sve da bi se Gurgel što prije mogla vratiti u kavez. Treba osigurati prave liječnike, pravu rehabilitaciju i pravu njegu. Ne treba žuriti s prvim doktorom koji ti je spreman otvoriti nogu”, zaključio je Rebney.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI