Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
LFA odradio svoj prvi event: Higo postao bantam prvak, sjajna tri prekida na glavnom programu (VIDEO) | Fight Site

LFA odradio svoj prvi event: Higo postao bantam prvak, sjajna tri prekida na glavnom programu (VIDEO)

Ostale vijesti 14.01.2017 11:13h Autor:

Higo vs. Petersen

LFA je sjajno započeo svoju avanturu kao promocija ujedinjenih Legacy i RFA promocija. Odradili su sjajan prvi event nakon kojeg je Leandro Higo postao prvi LFA prvak i to u bantam kategoriji.

Nakon jučerašnjeg sjajnog nabrijavanja koje su priuštili, Leandro Higo i Steven Peterson odradili su i jednako uzbudljivu borbu, gdje je Higo nakon pet rundi postao prvi LFA prvak, odnosno pojas koji je donio iz RFA promocije je zamijenio ovim novim. Ovaj mladi Brazilac je već dugo vremena na nišanu UFC-a te bi mu ova pobjeda, kojom je došao na skor 17-2, mogla taj transfer i osigurati.

Glavni program eventa ponudio je ukupno pet borbi, od čega su tri završile prekidom. LFA će sigurno biti promocija u kojoj ćemo gledati mnoge velike talente pa je tako bilo i ovog puta. Pogledajte najbolje dijelove borbi i uvjerite se što nam to ova promocija može pružiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI