LFA 24: MacKenzie Dern prezentirala evidentan stand up napredak, pa ugušila protivnicu (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.10.2017 10:28h Autor:

Dern vs. Polk

Glavna zvijezda LFA 24 eventa, MacKenzie Dern, uspješno je odradila svoju prvu borbu u muha kategoriji te je gušenjem u prvoj rundi savladala Mandy Polk. Potez eventa ipak dolazi iz glavne borbe, gdje je Curtis Millender svog protivnika high kickom poslao na spavanje.

BJJ superzvijezda je ovom borbom htjela dokazati upravo ono u čemu je uspjela, da napreduje u svakom MMA segmentu. Protiv Mandy Polk je imala namjeru stajati na nogama i to je uspješno odradila. Već u prvoj rundi je svoju protivnicu boksačkim tehnikama poslala na pod, gdje joj hvata leđa i dolazi do gušenja. Ovime je došla u četvrte pobjede u isto toliko MMA nastupa, a sve ih je odradila u ovoj promociji, odnosno njenoj preteći, Legacy Fighting Championshipu.

Naravno, ovaj stand up napredak ne znači kako je Dern došla do neke izuzetno više razine. Protiv sebe je imala neiskusnu protivnicu, koja je u borbu ušla sa skorom 3-3 i nije uspjela pokazati baš ništa čime bi ju ugrozila. Podosta je tu još rupa, neke udarce doslovno “telefonira” te ide naprijed bez kvalitetno postavljenog garda. Sve su to rupe koje bi neke iskusnija i kvalitetnija borkinja lako mogla iskoristiti, pa je teško procijeniti je li MacKenzie Dern spremna za UFC, gdje je svakako očekuju raširenih ruku, pa makar u startu imala i pomno odabrane borbe. Možda joj je bolje za početak ostati još neko vrijeme u ovoj promociji.

Ipak, to nije bila glavna borba eventa, nego onaj u kojoj je briljirao Curtis Millender. Njega je čekao duel protiv Matthewa Frincua iz Australije, a 29-godišni američki velteraš je taj ispit odradio vrhunski. Nakon samo 38 sekundi pogodio je svog protivnika high kickom i borba je bila gotova, budući da Australac više doslovno nije znao gdje se nalazi. U svakom slučaju, vrijedi pogledati highlight video ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI