LFA 23: 20-godišnja Kolumbijka ponovno impresionirala high kick nokautom, Andrea Lee dominantna (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.09.2017 10:52h Autor:

Sabina Mazo

Već ranije ove godine pisali smo o impresivnom nokautu 20-godišnje Kolumbijke Sabine Mazo. Sada je 20-godišnja borkinja iz LFA promocije još jednom ponovila nešto slično tome. Impresivan nastup upisala je i prvakinja muha kategorije, Andrea Lee.

Sabina Mazo je ime koje vrijedi zapamtiti! Ova mlada borkinja je vrlo brzo izrazila kandidaturu pristupiti UFC-ovoj novoosnovanoj muha kategoriji, u kojoj je inače bori, jer na dva high kick nokauta u jednoj godini može rijetko tko ostati ravnodušan. Nakon što je nešto slično već napravila početkom godine, sada je ponovila, a nova žrtva njenih brutalnih udaraca nogom bila je Linsey Williams.

Na eventu je nastupila i LFA prvakinja, Andrea Lee, borkinja za koju se gotovo svi čude što se nije našla u 26. sezoni Ultimate Fightera, gdje bi sigurno bila među favoritkinjama za prvu UFC-ovu prvakinju ove kategorije. LFA je zapravo imao težak posao pronaći protivnicu za nju, a na kraju je to prihvatila Jamie Thornton. No, Lee je vrlo lako savladala i nju. Bilo bi šteta da već njena iduća borba ne bude u UFC-u.

Na istom eventu je LFA dobio i novog prvaka velter kategorije. To je James Nakashima, neporaženi borac koji tako također izražava svoju kandidaturu za mjesto na UFC-ovom rosteru, budući da je LFA zapravo najveći UFC-ov “regrutni centar”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI