Šakom u vrat: Kaos na vaganju Invicte (VIDEO)

Ostale vijesti 04.05.2018 10:54h Autor:

Gonzalez vs. Acioly

Rijetko viđena situacija u ženskom MMA-u dogodila se na službenom vaganju Invicta FC 29 eventa. Tijekom sučeljavanja vjerojatno najveće zvijezde eventa, Pearl Gonzalez i njene protivnice Barbare Acioly, čak je došlo do toga da su “radile šake”.

Invicta FC 29 donosi borbu bivše Strikeforce prvakinje i UFC borkinje, Sarah Kaufman protiv Katharine Lehner iz Njemačke te je ujedno to borba za Invicta titulu bantam kategorije. No, u izgradnji ovog eventa, njih dvije nikako nisu bile u prvom planu niti su najveće zvijezde programa. To je svakako Pearl Gonzalez, koja se u središtu pažnje našla i na vaganju.

Donedavno UFC borkinja, koja je postala poznata nakon neobične situacije u New Yorku, u najjaču svjetsku promocije došla je uz dosta priča o njenom potencijalu, no nakon dva poraza je poslana u Invictu na dodatno skupljanje iskustva. I tamo je odmah postala zvijezda promocije pa je već u prvom nastupu (koji je uspješno odradila) bila glavna priča eventa. Tako je i ovog puta, a posebno nakon vaganja, velikim dijelom zahvaljujući njenoj protivnici iz Brazila, Barbari Acioly (4-2, 0-1 Invicta).

Tijekom sučeljavanja, Acioly je prislonila lijevu šaku na vrat svoje protivnice, na što je Pearl reagirala tako da joj je tu ruku pokušala odmaknuti, da bi automatski uslijedio udarac desnom rukom u njen vrat. Ne znamo kako bi to izgledalo da Pearl oko vrata nije imala bisernu ogrlicu, koja je uspjela ublažiti taj udarac, no svakako nije bilo lijepo za vidjeti. Srećom, u blizini je bila službena fotografkinja, koja je na vrijeme reagirala i razdvojila borkinje.

Nastavak ovog okršaja može se pogledati večeras, tamo gdje mu je zapravo i mjesto, u kavezu ove promocije. Do tada, pogledajte kako je to sve izgledalo na vaganju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI