Lesnar trijumfalan na Wrestlemaniji: Znači li to da je propao povratak u UFC?! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 09.04.2018 11:52h Autor:

Screenshot

Brock Lesnar je noćas na Wrestlemaniji, koja se održala u američkom New Orleansu, zadržao titulu WWE univerzalnog prvaka u teškoj kategoriji. U glavnoj borbi večeri je svladao Romana Reignesa i tako je ostao na WWE tronu.

Ova informacija je izuzetno bitna vezano za njegov povratak u UFC i u slobodnu borbu. Naime, Lesnar je vrlo često u prošlosti, kada bi se njegov WWE ugovor bližio kraju,  koketirao s UFC-om da bi na kocnu ipak ostao u WWE-u. Analitičari su špekulirali da bi se to moglo dogoditi i ovaj put s obzirom da mu je ugovor s kečerskom promocijom bio pri završetku. Lesnar se ponovno okrenuo eventualnom povratku u UFC što je na koncu i najavljeno prošlog tjedna od strane Dane Whitea.

Očekivalo se da bi u tom scenariju bivši UFC prvak mogao ostati bez svoje WWE titule što bi u konačnici bilo i logično jer bi univerzalni pojas dobio svog novog vlasnika u vidu Romana Reignesa, ali i dugoročnog nasljednika vrlo popularnog Lesnara.

Moramo naglasiti da je tijekom dvoboja na Wrestlemaniji publika bila na strani izazivača, ali je, i kako kažu izvještaji, bila pomalo nezainteresirana za ovaj dugo iščekivani. Razlog je taj što Lesnar gubi potporu svaki put kad najavi odlazak iz WWE-ja i povratak u UFC, ali i zbog toga što je čitav šou trajao više od 7 sati pa su gledatelji na koncu bili preumorni pratiti akciju.

S obzirom na ova događanja, ali i da je Lesnar iz dvorane izašao s pojasem u svom vlasništvu, pravo je pitanje ima li Whiteova najava o povratku Lesnara ikakvog uporišta.

Ili je WWE prvak opet sve nadmudrio – najavom o povratku u UFC si je podignuo još malo cijenu da bi na koncu produljio vjernost kečerskog promociji.

Uskoro bi svakako trebali saznati prema kuda ide karijera Brocka Lesnara u nastavku 2018. godine…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI