Lesnar: Napuštam WWE i nikad više neću biti kečer! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.08.2012 09:02h Autor:

Brock Lesnar

Na YouTubeu se pojavila kratka snimka Brocka Lesnara na kojoj najavljuje svoj odlazak iz WWE-a te izričito tvrdi kako se više nikad neće vratiti.

Brock Lesnar prije nekoliko dana ubilježio je pobjedu na Summerslamu kao kečer, a čini se da bi mu to ujedno mogla biti i posljednja borba koju je odradio u tom svijetu.

Još početkom ljeta pojavile su se informacije da je Lesnar požalio što je napustio UFC te se čak i sastao s Danom Whiteom kako bi se pokušali dogovoriti o njegovom povratku u MMA svijet, no iznimno je malo informacija poznato s tog sastanka.

Na YouTubeu je ovog tjedna objavljena iznimno kratka snimka koja sadrži izjavu Brocka Lesnara u kojoj najavljuje svoj odlazak iz WWE-a te izričito tvrdi da se više nikad neće vratiti.

"Postigao sam sve što sam najavio, ništa mi više nije preostalo osvojiti. Napuštam WWE i nikad se neću vratiti", izjavio je Lesnar.

Nije poznato kakvi su mu daljnji planove te može li se vratiti u UFC s obzirom na to da mu je prema nekim izvorima ugovor s WWE-om važeći još šest mjeseci.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI