Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Leo Krishna na One FC-u ostao bez pola usnice nakon udarca nogom! (VIDEO) | Fight Site

Leo Krishna na One FC-u ostao bez pola usnice nakon udarca nogom! (VIDEO)

Ostale vijesti 02.02.2013 20:45h Autor:

MMA

One FC je u Londonu u subotu održao svoj najnoviji event, a definitivno slika koja će obići idućih dana svijet je ona na kojoj je Leo Krishna bez pola usnice nakon što je dobio udarac petom.

Sedma One FC-ove priredba donijela nam je prvi meč za njihovu titulu prvaka u pero kategoriji. Honorio Banario uspio je početkom četvrta runde tehničkim nokautom svladati Erica Kellyja. U sunaslovnoj borbi One FC je dobio prvog izazivača u muha kategoriji, a to je pobjedom Reyjom Docyogenom postao Shinichi BJ.

Meč o kojem se ipak daleko najviše priča je onaj između Petera Davisa i Lea Krishne. Meč je završio nakon samo dvije minute prve runde zbog iznimno gadne posjekotine koju je zadobio Leo. Peter se pokušavao obraniti od poluge na nozi, udario je protivnika petom u usnicu i pritom mu je rasjekao. Meč je zbog porezotine prekinut, a Davis je proglašen pobjednikom.

Cijelu snimku One FC-a 7 uskoro ćete imati priliku pogledati i na Fight Channelu.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI