Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Šlemenko potpisao novi ugovor s Bellatorom | Fight Site

Šlemenko potpisao novi ugovor s Bellatorom

Ostale vijesti 25.02.2014 18:19h Autor:

Aleksander Šlemenko

Aleksander Šlemenko, Bellatorov prvak u srednjoj kategoriji i jedan od najaktivnijih svjetskih boraca, potpisao je novi ugovor s tom organizacijom, koji bi ga trebao u Bellatoru zadržati još neko vrijeme.

Aleksander Šlemenko (49-7, 10-1 u Bellatoru), prvak druge najjače svjetske organizacije slobodne borbe potpisao je novi ugovor. Ovaj ruski borac je trenutno u sjajnom nizu, a ono po ćemu je poznat je i činjenica da je jedan od najaktivnijih svjetskih vrhunskih boraca koji se tijekom profesionalne karijere borio u prosjeku svaka dva mjeseca.

O potpisu novog ugovora s Bellatorom rekao je: "Bellator je moj dom već nekoliko godina. Bjorn je do sada ostvario sve što mi je obećao te sam i iz tog razloga potpisao novi ugovor i nastaviti ću promovirati Rusiju kroz borbe u Bellatorovom kavezu. Stekao sam ogroman broj fanova posljednjih godina i sretan sam zbog toga, a sada želim postati rekorder po držanju Bellatorovog pojasa prvaka."

Šlemenko će idući puta nastupiti 28. ožujka, kada će braniti svoj naslov prvaka protiv Brennana Warda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI