Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Šlemenko: Ovaj poraz mi je dobra škola | Fight Site

Šlemenko: Ovaj poraz mi je dobra škola

Ostale vijesti 20.05.2014 12:26h Autor:

Aleksander Šlemenko

Najveće iznenađenje Bellator 120 eventa bio je poraz Aleksandra Šlemenka, jedne od Bellatorovih najvećih zvijezda, protiv legende, no sad ipak veterana, Tita Ortiza. Šlemenko nije imao puno za reći o borbi i njenom ishodu.

Ruski borac bio je prije borbe veliki favorit, rijetko tko je smatrao da Tito ima šanse, unatoč velikoj razlici u visini, pa i u kilaži. Brojevi su govorili u prilog tome. Šlemenko je bio unutar niza od 13 pobjeda, a otkad se bori u SAD-u, skor mu je bio impresivnih 16-1. Tito Ortiz je, s druge strane, pobijedio samo jednu borbu od posljednjih devet.

Ipak, dogodilo se iznenađenje. Iako je ruski borac prve dvije minute dominirao i očekivalo se da bi mogao završiti Ortiza prije prvog gonga, dogodilo se ono što se dogodilo i Ryana Baderu, jedinom borcu kojeg je Tito u tih posljednjih devet borbi savladao. Trenutak nepažnje rezultirao je rušenjem, a nakon toga i gušenjem te pobjedom američkog borca.

"Nemam što reći, ovo je bilo loše. Žao mi je i svima se ispričavam što nisam bio u stanju pobijediti ovu borcu", obratio se Šlemenko svojim navijačima, kojih je u Rusiji veliki broj te se svaka njegova borba izravno prenosi u domovini. "Čestitam Titu na pobjedi. Ovo je bila velika škola za mene", još je dodao.

Šlemenko ovim porazom nije izgubio svoj pojas prvaka, budući da je borba održana u poluteškoj kategoriji, no nije uspio niti u svom planu, da pobjedom nad legendom još više podigne svoj rating u svijetu slobodne borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI