Legendarni Xtreme Couture pred zatvaranjem?

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.06.2013 09:02h Autor:

Xtreme Couture

Xtreme Couture definitivno spada među najpoznatije dvorane u MMA svijetu, kroz njihov su oktogon prošli neki od najboljih boraca svih vremena, no u posljednje vrijeme nalaze se u velikoj krizi i čini se da su praktički ostalih bez ijednog kvalitetnijeg borca.

Takvu informaciju medijima je otkrio John Alessio, iskusni kanadski MMA borac koji iza sebe ima preko 50 profesionalnih mečeva te je nastupao u brojnim poznatim promocijama.

"Upravo sam napustio Xtreme Couture. Takvu odluku donio sam nakon razmišljanja nekoliko proteklih mjeseci i sada sam posvećen Syndicate and Drysdale'su, a boks radim u dvorani Epic, koja zapravo nije otvorena za javnost. Jednostavno nitko više nije ostao u Xtremeu. Ja sam bio tamo jedan od prvih, došao sam s Pyleom, Heironom i ekipom i praktički smo mi izgradili dvoranu. Kad smo tamo počeli trenirati nije bilo ničega osim oktogona u velikom praznom skladištu. No, mi smo počeli trenirati i dvorana je polako rasla", rekao je Alessio.

"Bilo mi je iznimno teško otići, ja sam inače vrlo lojalna osoba, a to je nešto rijetko u ovim vremena. U MMA svijetu možda je i potrebno biti malo sebičan, jer se radi o individualnom sportu i sve je o jednoj osobi. No, u isto vrijeme ne može se zaboraviti na ljude koji su pomagali putem i što su sve učinili. Cijenim sve što sam naučio od bilo koga, bez obzira radi li se o jednom potezu ili suradnji koja ja trajala godinama", dodao je kanadski borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI