Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Legendarni video: Werdum greškom Fedorovom svećeniku j..e mater (VIDEO) | Fight Site

Legendarni video: Werdum greškom Fedorovom svećeniku j..e mater (VIDEO)

Ostale vijesti 31.01.2012 10:10h Autor:

Fabricio Werdum u liftu s Fedorom i svećenikom

Iako se radi o videu starom nekoliko mjeseci, svi oni koji nisu imali prilike vidjeti ovaj zanimljivi YouTube uradak moraju to učiniti.

Oni koji su već upoznati s Werdumovim znanjem hrvatskog jezika, s guštom će još jednom pogledati kako je bivši Cro Copov sparing partner pokušao ispasti simpatičan pred Fedorom i njegovim timom.

O čemu se zapravo radi? Uoči nastupa Fedora Emelianenko protiv Antonija Big Foot Silve početkom prošle godine, ruski majstor je zajedno sa svojim timom i neizostavnim svećenikom “zapeo” u liftu s Fabricijom Werdumom. Očito misleći da su hrvatski i ruski jezik vrlo slični, ako ne i identični, Werdum je pokušao ispasti simpatičan pred Fedorom objasnivši kako je dvije godine živio u Hrvatskoj i pritom je naučio nekoliko hrvatskih riječi.

Tada je Werdum ispalio repertoar onoga čega se sjeća, a prvo su mu na pamet došli izrazi poput: “Dobar dan”, “Laku noć” i “Jebem ti mater”.

Kada njegove želje nisu naišle na odobravanje kod Fedora i njegovog tima, nego su ga dočekale smrknute face, Werdum je shvatio da i nije odradio pretjerano uspješan posao.

“Nije dobro? Loša riječ?”, upitao je Werdum i pogledao razočarano prema podu.

Tko zna šta je u tom trenutku Feodoru prolazilo kroz glavu? Ne treba zaboraviti da je upravo Werdum prvi čovjek koji je uspio skinuti skalp legendarnom Posljednjem Imperatoru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI