Legendarni Renzo Gracije se u 51-godini vratio u akciju: Pogledajte kako je slavio na ONE Championshipu (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.07.2018 21:32h Autor:

Screenshot

Danas, u petak 27, srpnja, je održana nova priredba najmoćnije azijske borilačke promocije ONE Championship kodnog naziva “Reign of Kings”. S obzirom na vremensku razliku, već u popodnevnim satima po hrvatskom vremenu smo imali sve rezultate priredbe koja se održala u Asia Areni u Manili na Filipinima.

U glavnoj borbi večeri smo vidjeti obračun Keivna Belingona i Martina Nguyena u kojem je Belington slavio odlukom sudaca.

Nama su ipak bili zanimljiviji neki drugi mečevi. Pa je tako u “co-main” eventu legendarni Pride i Dream veteran Shinya Aoki svladao Shannona Wiratchaija tehničkim nokautom već u prvoj rundi. Bila je to druga pobjeda zaredom za 35-godišnjeg Japanca. Aoki sada ima impresivnih 41-8 u profesionalnoj karijeri.

Na priredbi u Manili je nastupio i legendarni Renzo Gracie. Danas 51-godišnjak se u akciju vratio nakon punih osam godina pauze i onog meča protiv Matta Hughesa na UFC-u 112, kada je poražen nokautom u 3. rundi. Ovaj put je BJJ majstor izvukao nešto iz svog “grappling” repertoara te je slavio protiv kolege veterana Yukija Konda prekidom u drugoj rundi. 14. pobjedu u profesionalnoj karijeri je ovom Pride veteranu donijelo RNC gušenje.

Garry Tonon upisao pobjedu u drugoj MMA borbi (VIDEO)

Na istom eventu je do nove pobjede stigao i popularni Garry Tonon. On je također, baš kao i Gracie, slavio RNC gušenjem protiv Rahula Rajua. S obzirom na svoj BJJ “brackground” tako nešto se i očekivalo.

Sve rezultate ONE Championship: Regin of Kings, možete provjeriti u nastavku ovog teksta kao i pobjede Aokija, Gracieja i Tonona.

Glavne borbe:

Kevin Belingon def. Martin Nguyen via Jednoglasna odluka sudaca
Shinya Aoki def. Shannon Wiratchai via TKO (strikes) at 2:16 of R1
Renzo Gracie def. Yuki Kondo via Prisiljavanje na predaju (rear-naked choke) at 1:41 of R2
Eduard Folayang def. Aziz Pakhrudinov via Jednoglasna odluka sudaca
Garry Tonon def. Rahul Raju via Prisiljavanje na predaju (rear-naked choke) at 3:27 of R3
Joshua Pacio def. Pongsiri Mitsatit via  Prisiljavanje na predaju (kimura) 3:48 of R1
Rene Catalan def. Stefer Rahardian via Jednoglasna odluka sudaca
Xie Bin def. Sor Sey via Prisiljavanje na predaju (D’arce choke) at 1:55 of R1

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI