Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Legendarni Burt Watson u novoj karijernoj ulozi | Fight Site

Legendarni Burt Watson u novoj karijernoj ulozi

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.06.2017 09:44h Autor:

Burt Watson

Sjećate li se Burta Watsona? Dobrog duha UFC-a koji se brinuo da iza kulisa najveće borilačke promocije na svijetu sve funkcionira na najbolji mogući način. Ovaj poznati koordinator koji je zbog svog prijateljskog karaktera postao omiljen u borilačkoj zajednici je 2015. dobio otkaz u UFC-u nakon što se posvađao s jednim od direktora (nije se radilo o istaknutim čelnicima).

Iako je razlaz bio buran, Burt dvije godine kasnije ništa ne zamjera UFC-u i Dani Whiteu. U intervjuu za MMA Fighting kaže da i dalje voli UFC, cijeni Whitea, a da su se nedavno susreli i prijateljski izgrlili.

Priča ovog “lika” je iznimno zanimljiva i životopisna. Burt je, naime, radio s najvećim boksačima u povijesti poput Joea Fraisera, Mikea Tysona, Oscara De La Hoye…2001. mu je prišao Dana White i zamolio da preuzme koordinaciju UFC-ovih priredbi. Tada promocija u stvaranju i ekspanziji nije imala nikakav koncept što se točno događa iza kulisa velikog šoua. Burt je posložio čitavu stvar, a pritom je postao omiljen kod boraca zbog svog strpljenja, smisla za humor i radišnosti. Kada je bilo jasno da 2015. mora otići iz promocije, mnogi borci su stali na njegovu stranu, no pomoći nije bilo. U sukobu direktora i “radnika”, direktor uvijek pobjeđuje.

Razlog zbog kojeg je Watson progovorio za MMAFighting jest nova funkcija koju će obnašati u manjoj američkoj MMA promociji Alliance MMA. Ovih dana je njegova funkcija i formalizirana pa će od stada imati službeni status operativnog potpredsjednika kompanije.

“Imam više utjecaja na zbivanja radi iskustva koje sam stekao na najvišem nivou. Uzbuđen sam radi novog posla i dobro se zabavljam. Nakon rada na najvišem nivou, sada radim s borcima koje pripremam za nastupe na najvišem nivou. Na Bellatoru ili UFC-u”, rekao je u intervjuu zanimljivi Watson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI