Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Legendarna ”Šaka sa Srednjaka” stiže u Karlovac | Fight Site

Legendarna ”Šaka sa Srednjaka” stiže u Karlovac

Ostale vijesti 05.02.2012 18:56h Autor:

Željko Mavrović

Jedna od legendi hrvatskog sporta i jedan od najboljih hrvatskih boksača svih vremena, koji je na vrhuncu svoje karijere bio i u samome vrhu svjetskih teškaša, Željko Mavrović, najavio je također svoj dolazak na borilačku priredbu Veni Vidi Vici Fights 1 u Karlovcu 10. veljače.

Svi pamtimo Mavrovića zahvaljujući njegovim sjajnim nastupima i odličnom nizu od 27 pobjeda od kojih je 22 pobjede ubilježio nokautom. Jedan jedini poraz u karijeri doživio je u svojem zadnjem meču u dvoboju s Lennoxom Lewisom, jednim od najvećih svih vremena u borbi za W.B.C. titulu svjetskog prvaka.

Tri godine zaredom europski boksački prvak uveličat će svojim dolaskom Veni Vidi Vici Fights 1, a nema sumnje kako će uživati u deset sjajnih profesionalnih mečeva u Karlovcu.

U Karlovcu će također biti i jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca Zelg Galešić sa svojim mladenim pulenom Ivanom Bilićem.

Organizator priredbe Veni Vidi Vici Fights najavio je i mogućnost da u karlovačku dvoranu Mladost stignu još neki od najpoznatijih hrvatskih boraca, bilo aktivnih, bilo onih koji su svoje rukavice već objesili o klin.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI