Leben: Čitav život se borim s drogama i alkoholom

Ostale vijesti 13.03.2012 09:44h Autor:

Wanderlei Vs. Leben (Photo by Combatlifestyle.com)

Suspendirani UFC-ov borac, Chris Leben, je u razgovoru za MMAFighting otvoreno progovorio o svojim problemima s drogama i alkoholom koji su ga nekoliko puta gurnuli na rub sportske provalije.

“Borio sam se s drogama i alkoholom. Čitav život imam problema s ovim stvarima. Godinama sam već ovisan o lijekovima za bolove. Imao sam problema i u pripremama za zadnju borbu, gotovo da sam plakao za pomoć. Znao sam da će me uhvatiti, no u tom trenutku me nije bilo briga”, priznaje Leben i dodaje:

“Sramota me. Osjećam se kao da sam izdao UFC, no u isto vrijeme sam svjestan da je ovo najbolje što mi se moglo dogoditi. UFC je uvijek prema meni bio maksimalno korektan. Sada su me poslali u kliniku za odvikavanje i brinu se da se izliječim.”

UFC-ov borac otkriva kako je znao da su oxycodone i oxymorphone nelegalni, no nadao se da bi možda mogao prestati s njihovom konzumacijom na neko vrijeme i onda opet početi nakon posljednjeg dvoboja. No, nije mogao prestati…

“Žena ih je donijela i planirao sam ih konzumirati nakon meča, no jednostavno nisam mogao izdržati. Bilo je mnogo stresa i pukao sam. Vrlo jednostavno… Znao sam da će me uhvatiti, no nisam se mogao suspregnuti”, zaključio je Leben.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI