Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Lavar Johnson odlazi na pet godina u zatvor | Fight Site

Lavar Johnson odlazi na pet godina u zatvor

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.05.2016 00:24h Autor:

Lavar Johnson

Bivši uspješni MMA teškaš Lavar Johnson, koji je u karijeri nastupao u nekoliko elitnih promocija, osuđen je na pet godina boravka u zatvoru, radi fizičkog napada koji je izvršio na svoju djevojku.

Johnson je u probleme zapao kolovoza prošle godine, nakon što je brutalno prebio djevojku s kojom je bio sedam godina u vezi. Odmah je priveden, a iako je priznao svoje djelo, to mu na kraju nije baš pomoglo na suđenju. Otegotna okolnost sigurno su mu bili raniji problemi sa zakonom.

Tako će Johnson morati pet godina provesti iza rešetaka. Sutkinja je ovu kaznu opravdala činjenicom da je Johnson imao nekoliko prilika stati tijekom radnje za koju je optužen, no on to nije napravio. Naime, svoju djevojku je uhvatio i udario glavom u zid, nakon čega ju je još na podu udarao šakama i koljenima.

Što se tiče MMA karijere, Johnson je dugo vremena glasio kao jedan od najatraktivnijih teškaša, a nastupao je u WEC-u, Strikeforce, UFC-u te posljednje u Bellatoru. Karijeru je završio sa 18 pobjeda i 10 poraza, a samo jedna njegova borba otišla je do sudačke odluke. Bila je to ona u UFC-u, kad je poražen od Brandana Schauba, ali ova druga sudačka odluka puno će mu teže doći od te. Barem će imati vremena da razmisli o tome što je učinio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI