Lansirana službena stranica Final Fighta!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.04.2013 13:47h Autor:

www.finalfight.hr

Final Fight promocija borilačka je promocija koja je osnovana 2003. godine u Zagrebu. Nakon prvoga izdanja iste godine, ljubitelji borilačkih spoortova su za drugu priredbu čekali punih 9 godina – 2012 godine održana je priredba Cro Cop Final Fight.

2013. godina se s pravom može nazvati godinom Final Fighta. Naime, tijekom godine promocija gospodina Orsata Zovka organizirat će u različitim hrvatskim gradovima te u regiji, 10 Final Fight priredbi koje garantiraju vrhunske borce i izvrsne borbe.

Tim povodom, da se svim ljubiteljima borilačkih sportova omogući da na jednom mjestu dobiju sve informacije i prethodnim, ali i budućim priredbama Final Fight promocije pokrenuta je službena stranica Final Fighta.

Stranicu možete pogledati na linku: http://www.finalfight.hr/

Osim informacija i podsjetnika na dosadašnje priredbe ove promocije, posjetiteljima stranice je na raspolganju raspored priredbi te popis borbi na svakoj priredbi. Također, na stranici postoji mogućnost kupovine karata za predstojeću priredbu te informacije o prostoru u kojem se priredba održava.

U odjeljku Borci posjetiteljima su dostupne sve informacije o borcima koji će nastupati na Final Fight priredbama.

Predstavnicima medija namijenjena je rubrika Press u kojoj su dostupne sve infomacije o akreditacijama za dolazeće priredbe te načinima akreditiranja.

Cilj nam je da službena stranica Final Fight promocije bude mjesto na kojem će svi zainteresirani dobiti sve potrebne informacije o priredbama i borcima te najnovije vijesti o borbama i intervjui sa borcima koji nastupaju na Final Fight priredbama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI