Kujundžić pred WFC: Svaki udarac može biti fatalan

Ostale vijesti 28.03.2012 12:29h Autor:

Kujundžić VS Štrucl

Manje od mjesec dana preostalo je do vrlo atraktivne priredbe koju nam priređuje slovenska MMA organizacija World Freefight Challenge, a na kojoj će nastupiti i nekoliko hrvatskih boraca.

Jedan od Hrvata koji će 22. travnja u dvorani Tivoli tražiti novu pobjedu bit će i OFC-ov borac Mladen Kujundžić s kojim je WFC-ov službeni portal ovog tjedna napravio intervju prije njegove borbe protiv Austrijanca Geralda Tureka.

Kujundžić se u posljednje vrijeme znatno više borio po K-1 pravilima, no ovog puta će na ruke staviti male rukavice. “Za MMA mečeve moram trenirati više i napornije, jer mi je potrebno više kondicije i snage negoli kad je u pitanju meč po K-1 pravilima. Koristimo i uostalom malene rukavice i svaki udarac je opasan, svaki može biti fatalan, zbog toga želim biti maksimalnom spreman”, rekao je Mladen za WFC.si.

“Poput Tureka, ja sam također prvenstveno stand-up borac i pokušat ću borbu što je dulje moguće zadržati na nogama, ali isto tako ću reći i da sam spreman za borbu na podu”, rekao je ukratko Kujundžić svoj plan za meč.

Talentirani hrvatski borac nastupio je i na posljednjem WFC-u na kojem je nakon dodatne runde poražen sudačkom odlukom u dvoboju sa Slovencem Rokom Štruclom, ali i dalje smatra kako ta odluka nije bila pravedna. “Kad god me ljudi pitaju o mojoj posljednjoj borbi, uvijek im odgovorim da nisam zadovoljan kako je završilo. Iskreno vjerujem da odluka sudaca nije bila poštena. No, iz svake borbe izvlačim svoje greške na kojima zatim radim i ispravljam ih, pa tako i nakon dvoboja sa Štruclom.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI