Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
KSW-u priznanje za fenomenalan rad: Proglašeni najuspješnijom sportskom organizacijom u Poljskoj | Fight Site

KSW-u priznanje za fenomenalan rad: Proglašeni najuspješnijom sportskom organizacijom u Poljskoj

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.03.2018 11:32h Autor:

KSW

Fenomenalna poljska borilačka promocija KSW je u subotu dobila još jedno veliko priznanje koje je potvrda kvalitetnog rada i sjajne poslovne strategije koju njeguju. Na godišnjoj Sport Business Gali, koja se održala u Varšavi, a koja predstavlja najprestižniju nagradu u sportu te zemlje, KSW je nagrađen prestižnom titulom “Najbolje sportske organizacije u protekloj godini”.

Konfrontacja Sztuk Walki je slavila u finišu ispred dva druga finalista: Poljskog nogometnog saveza i Paraolimpijskog odbora Poljske što je nevjerojatan podatak jer se radi o konkurentima iz “mainstreama” kojima je obično teško parirati u ovakvim nagradama. I to je dokaz fenomenalne 2017. godine u kojoj je KSW uspio održati priredbu na nogometnom stadionu u Varšavi na kojoj je prisustvovalo gotovo 58 tisuća ljudi. Također su u istoj godini održali i event u irskom Dublinu što je označilo probitak i na novo europsko tržište za njihovu kompaniju.

Ukupno u 2017. godini KSW je održao četiri mega priredbe, posljednju u prosincu kada je naš Roberto Soldić postao prvak te promocije u velter kategoriji.

Sljedeći KSW-ov event se održava 14. travnja u poljskom Wroclawu (KSW 43), a na njemu će nastupiti va hrvatska borca. Roberto Soldić će braniti pojas prvaka protiv Dricusa Du Plessisa, a vidjet ćemo i drugi KSW nastup za Antuna “Killera” Račića.

Na koncu možemo samo čestitati KSW-u na fenomenalnom uspjehu, ali i ukupno na vrhunskom poslu koji odrađuju. Njihove priredbe su u Poljskoj popularnije od onih UFC-ovim, produkcija evenata je miljama ispred Ultimate Fighting Championshipa, a borci su toliko dobro plaćeni da niti ne razmišljaju o napuštanju poljske organizacije i odlasku na neku “veću pozornicu”. KSW je pronašao vrhunski “modus operandi” kojim doslovno dominiraju europskom MMA scenom i na tome im treba čestitati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI