KSW suspendirao “trenera” zbog udaranja Normana Parkea na KSW-u 40 (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 31.10.2017 09:01h Autor:

Screenshot

Sjećate li se onog nedavnog incidenta na KSW-ovoj 40. priredbi u irskom Dublinu nakon dvoboja bivšeg UFC-ovca Normana Parkea i Mateusza Gamrota? E pa Gamrotov trener koji je udario Parkea je zapravo profesionalni MMA borac Marcin Bilman, koji je zbog svog poteza zaradio kaznu KSW-a u kojem se inače natječe.

Podsjećamo kako je dvoboj Parke vs. Gamrot zaustavljen početkom druge runde nakon što je bivši UFC-ovac drugi put upiknut prstom u oko te nije mogao nastaviti dvoboj. U kavez su ušli liječnici, treneri i službene osobe, a tada je Park odgurnuo jednog od trenera Mateusza Gamrota, na što je Bilman reagirao “šakom u bradu”. Nasreću, Parke je ostao na nogama, a u kavezu je spriječeno eskaliranje sukoba dvije strane.

Ovih dana je poljska promocija izdala priopćenje za javnost u kojem potvrđuje kako su i Parke i Gamrot kažnjeni za svoje ponašanje, a Bilman je dobio 9 mjeseci suspenzije u KSW-u kao čovjek u kutu. Što i nije, priznat ćete, neka posebna kazna. Iz priopćenja se ne može saznati kakve su kazne dobili Parke i Gamrot.

Bilman inače u profesionalnoj karijeri ima 2 pobjede i 1 neodlučen dvoboj, a KSW-ovi navijači očekuju da bi Parke i Gamrot u 2018. napokon mogli raščistiti svoje neriješene račune…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI