KSW prodao preko 50.000 ulaznica za svoj spektakularni stadionski event

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 09.05.2017 20:53h Autor:

KSW 39

Velika poljska MMA promocija KSW u potpunosti počinje ostvarivati ono što su planirali kada su odlučili organizirati stadionski event. Za KSW 39, koji je dobio ime Colloseum, prodali su preko 50.000 ulaznica.

KSW je već prije nekoliko tjedana srušio rekord najviše prodanih ulaznica za jedan europski MMA event, koji je držao UFC s UFC on FOX 14 eventom, održanim prije nešto više od dvije godine na stadionu u Stockholmu. Trenutnim brojkama se KSW približava UFC-ovim rekordima, koje drže UFC 129, koji je u Torontu gledalo  55,742 ljudi te australski UFC 193, na kojem je detroniziranje Ronde Rousey gledalo 56,214 fanova.

Ipak, organizatori smatraju kako to još uvijek nije to, budući da je do eventa ostalo još dva i pol tjedna te vjeruju kako će do tada u potpunosti rasprodati stadion, odnosno svih 65,000 ulaznice koje su puštene u prodaju.

KSW 39, koji se u Varšavi održava 27. svibnja, okupio je sve najveće zvijezde ove promocije, pa se tako u glavnoj borbi sastaju dva prvaka. Prvak srednje kategorije Mamed Khalidov, ujedno najveća zvijezda ove promocije, i prvak veltera Borys Mankowski. Publiku izuzetno zanima i dvoboj dva bivša strongmana, Mariusza Pudzianowskog i Tyberiusza Kowalczyka, a u kavezu će svoju titulu braniti još nekoliko prvaka promocije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI