Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
KSW odlazi na višemjesečnu pauzu, poznati datum i mjesto jubilarnog 50. eventa | Fight Site

KSW odlazi na višemjesečnu pauzu, poznati datum i mjesto jubilarnog 50. eventa

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.05.2019 10:48h Autor:

Roberto Soldić

Nakon što su po prvi put u povijesti promocije organizirali priredbe tri mjeseca u nizu, KSW će ipak na ljetnu pauzu. Idući event njihov je jubilarni 50., a najavljen je za rujan. Zanimljivo, neće se održati u Poljskoj nego će njihov kavez po treći put doći u londonsku Wembley Arenu.

KSW je 2018. godine po prvi put u jednoj kalendarskoj godini odradio pet priredbi. Sve do tada im je format s četiri priredbe godišnje bio stalan, no kvalitetom rostera i širenjem na tržište se to moralo promijeniti. Ove godine povukli su jedan dodatni potez organizacijom tri eventa u nizu. Između velikih KSW 47 i KSW 49 organizirali su manji event bez najvećih zvijezde promocija, a na kraju je i to jako dobro prošlo.

No, ono što će ostati kao do sada je to da KSW ne namjerava raditi event preko ljeta. Lipanj, srpanj i kolovoz tako nećemo imati priliku pratiti ovu poljsku promociju, koja će se vratiti kalendarski pred kraj samog ljeta. 14. rujna će po treći put dovesti svoj show u vjerojatno najbolju europsku sportsku dvoranu, Wembley Arenu u Londonu. Tamo će se održati KSW 50 za koji nema sumnje kako promocija priprema pravi spektakl.

To će biti četvrta priredba ove godine, a ako ćemo suditi po dosadašnjem pravilu, organizirati će se i ona u prosincu. No, to nije sve. KSW je sklopio ugovor o suradnji s novosadskim SBC-om, a posljednje informacije nam govore kako bi se njihova zajednička priredba trebala održati u listopadu ili studenom. Tamo ćemo vjerojatno moći popratiti nastupe većine regionalnih zvijezda promocije. A samo ove godine takvih se nekoliko stvorilo.

KSW nam je u ova tri mjeseca ponudio jako puno toga. Na svakom od spomenutih evenata pratili smo barem dva borca iz regije i vjerujemo kako će se ta praksa nastaviti. Prije svega zbog toga što su svi ostavili i više nego dobar dojam.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI