KSW objavio najavu za kontroverzni teškaški okršaj ‘strongmana’ i repera (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.11.2016 18:10h Autor:

KSW 37

Već smo ranije pisali kako KSW organizira event kojeg predvode bivši strongman prvak Mariusz Pudzianowski i kontroverzni reper Popek. Sad je taj event dobio i svoju službenu video najavu.

Iako nikad nije bio niti blizu borbe za titulu ili pobjede nad nekim velikim MMA imenom, rekordni prvak natjecanja “World’s Strongest Man”, Mariusz Pudzianowski je na račun svojih ranijih uspjeha jedna od najvećih poljskih MMA zvijezda. Tako svaki njegov nastup unutar KSW-a izaziva veliko zanimanje, a ovog puta će to biti još posebnije.

U kavezu će ga čekati Popek, borac koji se prvo proslavio kao reper, da bi nakon toga šokirao svoju domovinu tako što si je kirurški napravio veliki ožiljak na licu. On i Pudzianowski su se već neko vrijeme prepucavali, pa promocija nije vidjela ništ bolje nego sučeliti ih u kavezu.

Koliko Poljake zanima ova borba dovoljno govori činjenica da je sunaslovna borba eventa zapravo ona za titulu prvaka teške kategorije, između Karola Bedorfa i Fernanda Rodriguesa. Freak Show je stigao i u Poljsku, i to u svom najžešćem obliku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI