Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
KSW 37: Pudzianowski nokautirao Popeka, Bedorf ostao bez teškaške titule | Fight Site

KSW 37: Pudzianowski nokautirao Popeka, Bedorf ostao bez teškaške titule

Ostale vijesti 04.12.2016 12:12h Autor:

Popek vs. Pudz (foto: KSW)

Poljska MMA promocija KSW organizirala je u Krakowu svoj posljednji ovogodišnji event, pod imenom Cirkus Of Pain. Na kraju tog cirkusa (po nekima je zasluženo nosio to ime), pobjednici dvije najvažnije borbe su Mariusz Pudzianowski i novi teškaški prvak, Fernando Rodrigues.

Iako nije bila glavna borba ovog programa, sudar bivšeg strongama Mariusza Pudzianowskog i kontroverznog repera Popeka zapravo je bio meč kojim je promocija pokušala prodati ovaj event. I u tome su uspjela, jer je Tauron Arena ponovno bilo ispunjena, no ta borba nije dugo trajala.

Popek je vrlo brzo pokazao kako nema hrabrosti upustiti se u prave izmjene s nevjerojatno snažnim protivnikom, no niti bježanje mu nije dugo potrajalo. Nakon tek nešto više od minute borbe, Pudzianowski ga je uhvatio, par puta snažno pogodio, a nakon toga i završio na podu, čime je pokazao kako je puno ozbiljniji borac od svog protivnika, koji ovdje niti nije našao mjesto na račun svojih vještina, nego karaktera i medijske privlačnosti.

Zato je vrlo dobra bila glavna borba, ona u kojoj je Karol Bedorf ispred sebe imao novog izazivača. Prema običaju, promocija mu je dovela borca koji do sada nije imao KSW iskustva, no Fernando Rodrigues se pokazao ozbiljnijim ispitom nego što su to bili James McSweeney, Rolles Gracie, Peter Graham i neki drugi borci koje je dosadašnji KSW prvak uspio apsolvirati. Bedorfu nije strano da tijekom borbe upada u probleme, no ovog puta se iz njih nije uspio izvuči. Rodrigues ga je sredinom druge runde pogodio, srušio i završio te postao tek drugi KSW teškaški prvak i tek četvrti stranac s pojasom ove poljske promocije.

Osim ove, organizirane su još dvije borbe za naslov prvaka. Onaj u velter kategoriji ostao je kod Borysa Mańkowskog, koji je savladao Johna Maguirea, dok je onaj u perolakoj kategoriji promijenio vlasnika, nakon što je Marcin Wrzosek savladao Artura Sowinskog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI