KSW 36: Materla aperkatom poslao Palharesa na spavanje, Narkun nokautirao Sokoudjoua (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.10.2016 11:53h Autor:

Materla vs. Palhares

Rousimar Palhares doživio je još jedan težak nokaut, a ovog ga je puta na KSW 36 eventu savladao Michal Materla. Tomasz Narkun obranio je pojas poluteške kategorije pobjedom protiv također poznatog i iskusnog Sokoudjoua.

Materla je općenito jedan od najboljih i najpopularnijih boraca u Poljskoj, tako da je ova borba bila u ulozi glavne, dok su se prije nje održale dvije za titulu KSW prvaka. I Materla i Palhares nisu razočarali. Bila je to vrlo aktivna borba, koji je Poljak riješio u drugoj rundi, kad je pronašao mjesta aperkatu, a Palharesa više nije bilo među svjesnim osobama u dvorani. Ovo je Palharesu drugi nokaut poraz u nizu, a trenutno nastupa u Europi te ignorira suspenziju američke atletske komisije.

Tomasz Narkun je titulu prvaka poluteške kategorije, koju je prošle godine oduzeo Goranu Reljiću, obranio nokautom protiv Rameaua Thierrya Sokoudjoua. Poznati tamnoputi borac je odradio jako loše, a nokautiran je na nogama, kad nije kvalitetno odgovarao na seriju udaraca poljskog prvaka.

Mateusz Gamrot je došao do skora 12-0, obranivši titulu prvaka lake kategorije, dok su pobjede ostvarili i Michal Kita te talentirana i borbeno vrlo atraktivna brazilka Ariane Lipski.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI