Krvavo: MMA borac tijekom seksa slomio penis! (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.12.2012 10:51h Autor:

Elbeova kada

Nevjerojatna priča i fotografije pojavile su se na jednom poznatom inozemnom MMA forumu gdje se oglasio sam borac Ray Elbe. Otkrio je da je trenutno u bolnici zbog slomljenog penisa, a ozljedu je zadobio tijekom seksualnog odnosa u kojem je djevojka očito malo pretjerala!

Vijest zaista spada u rubriku vjerovali ili ne, mnogi su sumnjali da se radi o istini, no MMA borac Ray Elbe uskoro je svoju priču o teškoj ozljedi penisa potvrdio i objavljenim krvavim fotografijama iz svoje kuće, kao i iz vozila hitne pomoći.

Elbe je sve otkrio u temi pod nazivom "Pitajte me sve o mom slomljenom penisu".

"Istinita priča: U Kuala Lumpuru trenutno čekam da stigne specijalist. Cura je bila na meni i dogodilo se… Krvi je bilo posvuda, a čak sam se i onesvijestio. Pao sam na pod i nokautirao se, okrhnuo sam dva zuba i također tom prilikom razbio bradu. Nije ipak došlo do vanjskog prijeloma, u bolnici bih trebao ostati oko tri dana, a iduća dva tjedna moram uzimati tablete kako ne bih dobio erekciju. Operacija je prošla uspješno i zasad mi liječnički troškovi iznose oko šest tisuća dolara", ispričao je sve Elbe.

Ukoliko želite saznati više o ovoj nevjerojatnoj priči ili čak postaviti Rayju i neko svoje pitanje, posjetite Underground forum.

Elbe je u svojoj MMA karijeri odradio 34 profesionalne borbe te je ubilježio 23 pobjede i 11 poraza. Posljednji put nastupao je u listopadu 2010. godine kada je trokut gušenjem svladao Shannona Ritcha.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI