Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kron Gracie krajem godine ima MMA debi! | Fight Site

Kron Gracie krajem godine ima MMA debi!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.10.2014 10:18h Autor:

Kron Gracie

Kron Gracie ponajbolji je svjetski jiu jitsu borac, a krajem ove godine imat će MMA debi.

Kron Gracie će prvi MMA nastup imati u Tokiju 23. prosinca kad će se boriti na Real Fighting Championshipu. Zasad još nije poznato tko će mu biti protivnik, ali njegov je otac Rickson Gracie potvrdio je za MMAFighting da će se boriti u lakoj kategoriji.

"Nisu još pronašli protivnika, ali sve je dogovoreno oko njegovog nastupa. Put, hotel… Sve je sređeno da 23. prosinca nastupi u MMA borbi u lakoj kategoriji.", rekao je Rickson Gracie te napomenu da se Kron priprema s Gilbertom Melendezom i braćom Diaz.

„Dio priprema odrađuje s njima, a dio u svojoj dvorani u Los Angelesu. Najbolje je što Gilbert i braća Diaz imaju borbe krajem godine pa su u istom trenažnom procesu i treningu. Ja ga pokušavam savjetovati i dati mu podršku. Mora se suočiti s činjenicom da će svoju prvu MMA borbu imati u stranoj zemlji. To je stresno. Ne želimo da se u svom prvom nastupu bori s nekim tko ima 30 profesionalnih mečeva. Ne želimo ga baciti u vatru kao što se to u mojoj obitelj ranije radila. Nekad smo govorili:"Nema veze što je protivnik 20 kilograma teži, borit ću se s njim.“ To je bilo razumljivo u vrijeme Vale Tuda. Nije bilo vremenskog ograničenja i bila je potpuno drukčija strategija. No, u MMA borbi s težinskim kategorijama i rundama od pet minuta, u kojima možete biti eksplozivni i ne ostati bez snage, morate raditi drukčije. Pokušat ću zaštititi Krona tako da shvati da se ne bori s najtežim izazovom u svojoj prvoj MMA borbi, a kasnije će biti spreman za borbe s najboljima. Morat će naučiti kako izbjeći protivnikov način borbe.“, izjavio je Rickson Gracie za MMAFighting.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI