Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kron Gracie: Žalosno je da se jiu-jitsu pojas može zaslužiti preko interneta! | Fight Site

Kron Gracie: Žalosno je da se jiu-jitsu pojas može zaslužiti preko interneta!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.05.2015 15:20h Autor:

Kron Gracie

Među jiu-jitsu instruktorima veliku je prašinu podigla vijest da je jedan mladić koji živi u Austinu u Texasu zaslužio plavi pojas, a da nije uživo pokazao svoje vještine već ih je snimio i poslao u Gracie University.

Veliki broj jiu-jitsu instruktora će reći da je možda i najteže doći do plavog pojasa. Do njega dolaze oni koji pokazuju motivaciju i predanost prema napretku i daljnjem učenju. Onaj koji zasluži plavi pojas pokazao je da želi biti dio jiu-jitsu svijeta. Upravo zato vijest kako je netko dobio plavi pojas bez izlaska na strunjaču nije dobro prihvaćena kod poklonika ove borilačke vještine.

Među njima je i Kron Gracie, vlasnik crnog pojasa koji je izjavio da se plavi pojas mora zaslužiti na strunjači.

"Sramotan je način na koji se jiu-jitsu prodaje. Sramim se reći da Ryron i Renar drže online satove i da Gracie pojas možete dobiti preko interneta. Žalostan sam što se ovo događa. Nažalost, ne mogu ništa učiniti. Nisam vlasnik svijeta i mogu kontrolirati samo ono što sam radim. Jiu-jitsu je borilačka vještina. Morate ostaviti krv u dvorani, raditi sa svojim učiteljima i tako zaslužiti pojas."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI