Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Krazy Horse” i Wanderlei se umalo potukli prilikom novog susreta (VIDEO) | Fight Site

“Krazy Horse” i Wanderlei se umalo potukli prilikom novog susreta (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.09.2016 10:37h Autor:

Bennett i Silva

Još od 2005. godine seže rivalstvo između Wanderleija Silve i Charlesa Bennetta, poznatijeg pod nadimkom “Krazy Horse”. Nastavak njihovih prepucavanja dobili smo prilikom susreta u jednom japanskom hotelu, u kojem su se obojica smjestili uoči Rizinove priredbe koja je na rasporedu ove nedjelje.

Ovoga puta je sve ipak prošlo bez fizičkog obračuna, ali je napetost u predvorju hotela ipak netko uspio zabilježiti kamerom. Prema navodim svjedoka, samo se nekoliko trenutaka kasnije na istom mjestu pojavio Cro Cop.

Prema Bennettovim riječima, on je 2005. godine nokautirao Wanderleija, a Brazilac je iste tvrdnje u više navrata demantirao. Za razliku od priče američkog borca, ona u kojoj je upravo on te iste večeri izvukao deblji kraj se može potvrditi video zapisom na kojem je vidljivo kako ga u backstageu guši Cristiano Marcello, Silvin tadašnji BJJ trener.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI