Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
‘Kralj podzemlja’ objasnio napuštanje UFC-a: “Ovo bi mogla biti jedna od mojih bolesti…” | Fight Site

‘Kralj podzemlja’ objasnio napuštanje UFC-a: “Ovo bi mogla biti jedna od mojih bolesti…”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.10.2018 14:58h Autor:

Eddie Alvarez

Eddie Alvarez posljednji je u nizu velikih imena koja su se odlučila napustiti UFC. Bivši prvak u lakoj kategoriji od sada će nastupati pod okriljem azijskog ONE Championshipa.

‘Kralj podzemlja’ je svoju odluku službeno objavio još 15. listopada, a sada je i objasnio zašto je do nje došlo.

“Ovo bi mogla biti jedna od mojih bolesti, ali ja jednostavno nisam u stanju biti zadovoljan svojim trenutnim postignućima. Bez obzira na to što činio i bez obzira na to što fanovi govore da se više nemam potrebe dokazivati jer sam osvojio i Bellatorov i UFC-ov pojas… U sebi nekako želim da i sam tako razmišljam, ali to nije slučaj. Postoji neki oblik rata koji vodim unutar sebe, kao da stalno imam osjećaj da još toliko toga moram učiniti, unaprijediti i postići. Jednostavno ne znam odmarati i teško mi je biti u ugodnoj poziciji. Nakon toliko godina borbi, meni je ugodno kada sam u neugodnoj situaciji”, prenosi Alvarezove izjave MMA Fighting.

Čini se kako Alvarezu nedostaje izazova, a upravo u ONE Championshipu vidi jedan jer se radi o velikoj promociji u kojoj nije još stigao do titule. Što se tiče njegovog debija, trenutno ni datum ni protivnik nisu poznati, ali isti bi se trebao dogoditi negdje početkom 2019. godine.

“Znate što bi me kopkalo? Da se umirovim, a da postoji velika organizacija u kojoj nisam osvojio pojas. Onda bi ljudi isticali da nemam ONE Championship titulu. Evo, zato ću se sada spasiti te muke, odletjeti u Aziju, boriti se s njihovim najboljim borcima lake kategorije i osvojiti i tu titulu”, zaključuje Eddie.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI