Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Koscheck tuži Bonnara zbog ironične majice, ovaj ga hoće prebiti! | Fight Site

Koscheck tuži Bonnara zbog ironične majice, ovaj ga hoće prebiti!

Ostale vijesti 10.06.2011 08:12h Autor:

Majica s Joshem Koscheckom

Dva UFC-ova borca su se našli usred skandala uzrokovanog ironičnim printom na majici.

Josh Koscheck je odlučio tužiti Stephana Bonnara. Točnije, odlučio je tužiti kompaniju kojoj je Bonnar suvlasnik, a koja se bavi izradom majica s ironičnim MMA printom. Uzrok ove čavke između dva UFC-ova borca je majica koju je NGauge izbacio na tržište, a koja prikazuje Josha Koschecka i Paula Daleyja na poprilično zanimljiv način.

Ova slana šala se nikako nije svidjela Koschecku koji je odgovorio sudskom tužbom. Zanimljivo, Koschecka će predstavljati Christian Wellisch, umirovljeni UFC-ov borac kojeg se možda sjećate kao prve žrtve Shanea Carwina u američkog organizaciji. Wellisch se nakon neuspjele MMA karijere okrenuo pravu koje sada prakticira u San Joseu.

No, niti Stephan Bonnar nije blagonaklono reagirao na Koscheckovu tužbu. UFC-ov poluteškaš je poručio svom kolegi da planira skinuti kile, doći u njegovu kategoriju i prebiti Koschecka.

“Trash Talking Kids serija majica je parodija, a inspirirao me baš Koscheck koji priča mnogo gluposti prije borbi. Sjetite se samo meča protiv Daleyja. Spominjao je njegovu mamu, obitelj…sve mi je to bilo jako smiješno. Pogotovo nakon što ga je Daley pokušao udariti kada je borba već bila gotova”, objasnio je Bonnar kako mu je uopće došlo na pamet pokrenuti vlastiti biznis…

“Pokušao sam mu objasniti da se radi o ironiji i da se šalimo i sa svim ostalim borcima. No, nije ga to zanimalo. Ispada da majicu s njegovim likom nećemo moći prodati, ali možda hoćemo sve druge. Smatram da se njegov lik ionako ne bi previše prodavao…Trenutačno nas napadaju njegovi odvjetnici, a ja sam spreman spustiti kilažu i razbiti ga u kavezu”, zaključio je Bonnar.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI