Koscheck i Daley najavljuju revanš: "Ova borba bila bi velika stvar za Bellator"

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.07.2015 11:20h Autor:

Koscheck vs Daley

Josh Koscheck otkrio je kako će u prosincu debitirati u Bellatoru. Protivnik mu još nije određen, a Koscheck silno želi revanš s Paulom Daleyem s kojim ima nerješenih računa još uz UFC-a.

Koscheck je Daleyja porazio jednoglasnom sudačkom odlukom na UFC 113, no tu je borbu zasjenio prljavi udarac Daleyja nakon što se zvono već oglasilo.

"Udario me nakon zvona i izbačen je iz UFC-a. Od tada želim novu borbu protiv njega", rekao je Koscheck koji je debi u Bellatoru objavio tijekom prijenosa Bellatora 140 prije dva dana.

 

Daley je na tom eventu pobijedio Dennisa Olsona nokautom u drugoj rundi i jedan je od najizglednijih kandidata za borbu za naslov. Koscheck je borbu pratio uz oktogon, a kada ga je Olson srušio, kroz glavu mu je prolazila ta borba u kojoj ga je Koscheck držao na leđima veći dio borbe.

"Osjećao sam njegovu prisutnost. Prišlo mi je to kroz glavu, i želio sam pokazati da sam napredovao u tom dijelu. Na kraju sam se digao na noge i vidjeli ste kako je završilo", rekao je Daley.

Koscheck je UFC napustio ovog proljeća nakon poraza od Ericka Silve na UFC Fight Night u ožujku, što mu je bio peti uzastopni poraz u toj organizaciji. Nezadovoljan ponuđenim ugoorom, otišao je u Bellator i čeka prvu borbu. Daley je priznao da također razmišlja o revanšu koji bi bio velika reklama za ovu borilačku promociju.

"Mislim da Koscheck treba prvo pobijediti, a onda ćemo razgovarati o našoj borbi. Ako pobijedi do prosinca, a Bellator misli da je to pravo rješenje, prihvatit ću borbu. Možda bi Koscheck – Douglas Lima bila zanimljiva sljedeća borba", rekao je Daley. Podsjetimo, Lima je u petak izgubio naslov porazom od Koreshkova.

"Borba mene i Koschecka bi bila velika borba, sa strane promocije i financijski bila bi veća od većine drugih borbi. Vidjet ćemo što Bellator misli. Za mene je sljedeća borba, ili za naslov ili protiv Koschecka. Ako žele da odradim još jednu borbu, borit ću se, nikada neću odbiti borbu jer još nisam sto posto zadovoljan s ovim što sam napravio. Volio bih isprobati još neke stvari na kojima sam radio", dodao je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI