Koreškov želi revanš s Askrenom: Spreman sam ubiti ga u kavezu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.04.2016 20:42h Autor:

Andrey Koreškov

Bellatorov prvak Andrey Koreškov prokomentirao je konkurenciju unutar Bellatora te tko bi mu mogao biti idući protivnik. Također je otkrio veliku želju odraditi revanš protiv jedinog borca koji ga je savladao.

Iako je po kladionicama bio veliki autsajder, Andrey Koreškov (19-1) je pet rundi apsolutno dominirao u borbi protiv Bensona Hendersona te je na kraju obranio naslov Bellatorovog prvaka u svojoj prvoj obrani.

Zanimljivo je čuti njegovo razmišljanje tko bi mu mogao biti idući protivnik. Svakako zanimljivo ime je atraktivni i neporaženi Michael Page, no on nije idući. Ipak, prvak je rekao nešto o njemu:

“On se još uvijek nije borio protiv pravih kvalitetnih boraca. I ovaj posljednji je bio lagan protivnik, nikako njegov nivo. Spreman sam boriti protiv njega i ne sumnjam kako bih ga pobijedio.”

Bez jednog kandidata za napad na titulu je Bellator ovog vikenda ostao, kad je Brennan Ward iznenađujuće poražen od Evangeliste Santosa.

“Da je Ward pobijedio vjerojatno bih se borio protiv njega. No, Evangelista ga je savladao i izgledao je jako dobro. Mislim kako bi on mogao biti idući, budući da je savladao Warda”, prokomentirao je tu situaciju.

Treći kandidat je bivši prvak Douglas Lima, kojeg je Koreškov prošle godine savladao, također nakon pet rundi vrlo zanimljive borbe. Lima je izgleda neprepoznatljivo, a nakon borbe je rekao da je nastupio ozlijeđen te da nije htio otkazivati, budući da je već bio godinu dana bez borbe.

“Bio je ozlijeđen, ali bio sam i ja. Imao sam operaciju ramena, tako da smo na kraju obojica se borili ozlijeđeni i situacija je po tom pitanju bila izjednačena. Ja se nisam borio godinu dana, on se nije borio godinu dana, sve je bilo fer i ja sam pobijedio. Nemam tu što kome dokazivati, već sam tad dokazao”, ne zanima ga revanš, barem ne za sada.

Jednu želju ima, a to je revanš protiv Bena Askrena. Askren je izjavio kako Bellatorov pojas u velteru je lažan te da je ta kategorija trebala biti ukinuta kad je on napustio promociju. Koreškov vjeruje da je u tri godine od te borbe dovoljno napredovao da savlada Askrena.

“Da, želimo borbu protiv njega i spremni smo za nju. Tolika sam spreman i toliko želim tu borbu da bih ga mogao ubiti u kavezu”, samouvjereno je dodao na kraju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI