Koreškov bi Bellatorov pojas mogao braniti protiv Brennana Warda, Michael Page i dalje na čekanju

Ostale vijesti 27.10.2015 19:50h Autor:

Brennan Ward

Ako možemo izvući neke pretpostavke iz izjave Scotta Cokera, čini se kako će Andrey Koreškov pojas Bellator prvaka u velter kategoriji braniti protiv Brennana Warda. To bi značilo da će Michael 'Venom' Page i dalje biti na čekanju.

Ward i Page su obojica nastupili na Bellatorov eventu prošli vikend te su obojica došli do pobjeda nokaut nad svojim protivnicima. Pageu je to bila peta pobjeda u Bellatoru, a Britanac je bez poraza u karijeri, dok je Warda bila druga, otkako se spustio u velter iz srednje kategorije.

Budući da je Page sve popularniji, a također oduševljava svojim originalnim stilom, reklo bi se kako bi on mogao biti idući izazivač. No, Scott Coker možda ima malo drugačije planove za svoju diviziju do 77 kilograma težine.

"Imamo jako dobrih opcija za Brennana Warda, no mislim kako će borba protiv Koreškova biti ono što mu slijedi", rekao je Coker, a onda je spomenuo i Pagea, no oko jedne druge teme. Naime, fanovi su zatražili da se Page bori protiv Warda:

"Moram porazgovarati s mojom ekipom, no mislim kako to nije borba koja nam je potrebna. Ward se može boriti protiv Pagea, no uvjeren sam kako je pokazao dovoljno da bi se borio za titulu. Nemojte biti iznenađeni ukoliko uskoro objavimo tu borbu."

Ipak, ne bi niti Page trebao ostati bez dobrog protivnika, iako se realno čini da je došlo vrijeme da proba osvojiti pojas. Bellatorov velter je vrlo jak, a najzanimljivija imena su Douglas Lima, Josh Koscheck, Paul Daley i Fernando Gonzales. Page je nedavno izjavio kako mu se čini da ga protivnici izbjegavaju. Bit će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi ukoliko ga upare s nekim od navedenih.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI