Kontroverzni “Toquinho” se vraća u akciju na FN Global priredbi u Moskvi

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.02.2018 10:52h Autor:

Rousiamar Palhares

Bogata ruska MMA promocija Fight Nights Global je obznanila čak tri nova meča za svoj snažni popis borbi priredbe u Moskvi koja se održava 30. ožujka. Jedan od boraca koji se vraća u akciju jest i bivši UFC-ovac, ali i nekadašnji WSOF prvak – kontroverzni Rousimar Palhares.

“Toquinho” će se u glavnom gradu Rusije sučeliti s neporaženim Aliaskhabom Khizrievim koji u karijeri ima za sada 11 čistih pobjeda. U šest mečeva je slavio prekidom i jedna je od nadolazećih ruskih zvijezda u kategoriji do 77 kilograma.

Podjećamo kako je Palhares (19-8-1) u posljednjem meču rukavice ukrstio sa Shamilom Amirovim u rujnu mjesecu prošle godine. Brazilac je najprije izgubio dvoboj kontroverznom podijeljenom odlukom sudaca, ali je Ruski MMA savez kasnije preinačio ishod u “neodlučen”.

Ostala dva najavljena dvoboja za priredbu u ožujku su Abusupyan Alikhanov vs. Roman Kopylov i Alexander Matmuratov vs. Movlid Khaibulaev.

Palhares je nakon odlaska iz UFC-a gdje je ostvarivao dobre rezultate, ali je imao problema sa sportskim ponašanjem i “fair playjem”, sreću potražio u WSOF-u. Tamo je vrlo brzo postao šampion no njegovo nesportsko ponašanje se nastavilo pa je nakon sramotnog nastupa protiv Jakea Shieldsa (guranje prstiju u oko, nepuštanje poluge…) dobio i tamo otkaz. Nakon dva posrtaja i dva teška nokauta u talijanskom Venatoru i poljskom KSW-u, okrenuo se Rusima.

U FN Globalu je za sada na polovičnom “scoreu”. Nakon uvodne pobjede protiv Ivanova, odradio je “Draw” s već spomenutim Amirovim.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI